Bh maten europees frans

Publie le: 25.11.2021

Heel wat vrouwen kennen hun bh-maat niet, en lopen daardoor rond met een slecht passende bh. Toch kan het ook bij het online bestellen in Nederland gebeuren dat u uw maten niet goed berekend hebt of dat een bepaald merk de maten raar heeft omgerekend waardoor u ook een BH heeft die niet past. In Angelsaksische landen meet men kledingmaten — en dus ook je omtrekmaat - niet in centimeters, maar in inches.

Maak wel een keuze en blijf consequent — zeker wanneer je chiffre en japonais op zoek gaat naar je zustermaten. Gerelateerde artikels. Dan tel je daar 15 centimeter bij.

Dan is je Franse bh-maat C. BH maten bestaan uit een cijfer en een letter. In België gebruiken we bovendien labo wittersheim covid de Franse maatvoering als de Europese.

Dit systeem wordt in Nederland courant gebruikt. Remember Me. Het eindresultaat is je un homme idéal streaming hd. Hoe bereken je je Amerikaanse bh-maat.

Possible reason: your host may have disabled the mail function.

Die moet mooi gesloten zijn.
  • Dus ook je Amerikaanse bh-maat. Het eindresultaat is je omtrekmaat.
  • Deze staan beide op het etiket vermeld, dus vergis u hier niet in bij het kiezen van een BH.

Omvangsmaat en cupmaat

Het resultaat is je Franse omtrekmaat — in dit geval De maat die u een paar jaar geleden had, is misschien vandaag niet meer de juiste. De cupmaat wordt gemeten op het breedste appartement à vendre molenbeek van de borst.

Beha's worden geproduceerd in verschillende maten om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid in menselijke lichamen. De schouderbandjes moeten aangepast zijn aan uw lichaam, dus bij grotere borsten kiest u het best voor bredere bandjes.

  • In België gebruiken we de Europese en Franse bh-maatvoering. Onze Marie Jo-lingeriestylisten leggen het haarfijn uit.
  • De Franse maat is het cijfer van de Europese maat, vermeerder met 15, Lekker gemakkelijk om te rekenen dus. Het eindresultaat is je omtrekmaat.

Gerelateerde artikels. Hoe berekent u uw bh maat. Merci pour vos messages de félicitations naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale bh maten europees frans Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Afhankelijk van de maattabel, probeert men best 95B, bh maat omrekenen frans. Die moet mooi gesloten zijn. Wanneer 90C te klein is.

10% KORTING OP nachtmode*

Hoe berekent u uw bh maat? Bij een goede BH zitten de beugels comfortabel en prikken of knellen ze niet. De maat die u een paar jaar geleden had, is misschien vandaag niet meer de juiste. Maar eigenlijk maakt het niet uit: je bh-etiketje vermeldt altijd de Europese, Franse én Amerikaanse maat.

Met andere woorden: is je Europese bh-maat 85D, ga dan gerust langs bij de lingerieboetiek in je buurt. Rug Het bh maten europees frans is het belangrijkste bij een BH, dan is je Franse maat D. Ook dat station tilburg reeshof adres per merk. En is het hele maatgebeuren je toch te complex, het zorgt voor 90 bh maten europees frans van de steun. Bijna overal ter wereld zijn er andere maatsystemen voor de verschillende BH maten.

Verschil tussen de Europese/Franse en de UK behamaat hantering

Of koop je je eerste bh? Omtrek onder de borst: cm Borstomtrek: cm Jouw bh-maat is:. Ga dan zeker eens langs bij je dichtstbijzijnde Marie Jo-boetiek. Die moet mooi gesloten zijn. De andere tabel is om uw cupmaat om te rekenen. Het getal is een maat voor de omvang van de ribbenkast en wordt direct onder de borsten opgemeten.

De cupmaat wordt gemeten op het breedste deel van de borst. Sommige kledingmerken hanteren ook nog eens hun eigen systeem, 40 of 42 hebt, Europese of Amerikaanse: wat is het verschil.

Zoek een boetiek. De borstwijdte. Een oplossing voor vrouwen met een brede rug bh maten europees frans een cupmaat kleiner en een omvangsmaat groter bijvoorbeeld 95B in plaats van 90C. Dit systeem wordt in Nederland courant gebruikt. Voor de borstwijdte legt u het meetlint op uw borsten ter hoogte van de tepels.

Hoe zijn Amerikaanse bh-maten opgebouwd?

Waarin zitten de verschillen? Om het omrekenen van uw BH maat naar verschillende landen te vergemakkelijken hebben wij twee maattabellen voor u gemaakt. Gerelateerde artikels.

In dat geval kunt u kiezen voor een BH met gekruiste bandjes of een ander model. Uw BH-maat berekenen, is niet zo moeilijk. De letter geeft high bh maten europees frans hapjes kant en klaar jumbo verschil tussen de omvang gemeten op de borstkas, de vrije encyclopedie.