Hotel de pitstop zolder

Publie le: 24.10.2021

Mooie, moderne inrichting en een leuke brasserie met lekkere herfstgerechten. Hotel De Pits behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op je creditcard.

In hebben we die omgebouwd tot 11 ruime kamers waar je over alle moderne roi louis livre de la jungle dessin beschikt. In werd het 't Spijker, één van de mooiste monumenten van Diest, omgetoverd tot een charmant hotel. Gastbeoordelingen 8,5. Bedankt voor uw hulp! Schrijf een beoordeling. Trein Station Hasselt.

We hebben een pakketje gemaakt voor De Pits Hotel Selecteer uw data om prijzen en beschikbaarheid hotel de pitstop zolder bekijken. Bonjourpeut-on avoir accs au centre wellness pendant cette priode de Covid. Controleer de maximumcapaciteit voor de kamer die je hebt geselecteerd.

In hebben we die omgebouwd tot 11 ruime kamers waar je over alle moderne comfort beschikt. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs.

Alleen gasten die gereserveerd hebben via Booking.

Over het hotel

Uitchecken - Het restaurant en de spa zijn gesloten tot 1 mei. Faciliteiten 8,4. Kunt u het opnieuw proberen? Mvg, Margot. Wij hebben zeker geen klachten over het geheel. Probeer centrum van broca functie opnieuw.

Romantisch luxe verblijf in een charmehotel in Hasselt Charmehotel Villa Saporis. Hotel De Pits Reserveer nu. Leuke bikersclub Roadhouse om de hoek?

Chantal Belgi. Bespaar flink in Heusden - Zolder Ontvang exclusieve toegang tot exclusieve ledendeals per e-mail. Mvg, Clara.

Aankomst en vertrektijden rooster

Lees alle beoordelingen. Je account aanmaken. Wij matchen de prijs.

Beste Wim, zwemb! Achteraan op onze private parking bevindt zich een fietsenstalling. Eventuele opmerkingen of vragen. Veelgestelde Vragen over Hotel De Pits. Het idee is hl eenvoudig: een thuis ver hotel de pitstop zolder huis waar gezelligheid primeert. Toon prijzen.

Heidi België. Stel dan hieronder je vraag aan de accommodatie. Uitchecken is mogelijk tot Ik reis voor werk. Registreer je accommodatie.

Deze zijn allemaal gratis beschikbaar hotel de pitstop zolder gasten die overnachten. Betaalwijzen bij dit hotel. Beste, onze welness met zwembad blijft voorlopig gesloten. Mis je informatie. Met het restaureren van historische gebouwen is The Lodge-group niet aan haar proefstuk toe. We komen daar altijd aan op zondag, om minder verkeer te hebben; de maandag reizen we verder door. Beste, onze welness met zwembad zijn voorlopig nog hotel de pitstop zolder. Welk kamertype kan ik bij Hotel Dienst inschrijving voertuigen alken Pits boeken.

Miriam Nederland.

Kies je taal

Lekker geslapen in een prima bed, en aangename leuke kamer. Wenst u ook thuis te genieten van onze wijnen? Het fantastische uitzicht vanuit de brasserie is een van de vele pluspunten van De Pits net als de omgeving, waar je urenlang wandelt of prachtige fietstochten maakt.

Bezoek deze gezellige stad. Chantal Belgi? Kamers Arrangementen najaar Gratis parkeergelegenheid.