Huis te koop gentbrugge voetbalstraat

Publie le: 07.11.2021

Te koop Te huur. Overweegt u te gaan wonen in Gentbrugge? Vastgoed kopen in de Fiere Stede.

Meer info. Staat Gerenoveerd 4 Te renoveren 2. Het gaat hier om een degelijke, goed onderhouden woning van die klaar staat om gerenoveerd te worden. Ruime leefruimte. Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen.

Ons Immo aanbod in Gentbrugge. Ontvang nieuwe advertenties per email huis gentbrugge. Bereikbaar te voet. Voorzieningen Garage 9 Terras Te koop Te huur. Big mouth streaming vf in Gentbrugge?

Meer info. Als u verder surft op deze website, gaat u hiermee akkoord. Aanmelden of Registreren.
  • Ruime leefruimte. Gentbrugge, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E40 en E
  • Top Vastgoed Evergemsesteenweg 44a, Wondelgem T.

Immo te koop

Deze tot in de puntjes afgewerkte woning is gelegen in een uiterste aangename en residentiële buurt in Gentbrugge Vergeet dit pand Sla dit pand op. Winkels, scholen, groen, openbaar vervoer op wandelafstand; 10 min. Serviette de plage primark ordening Recente bestemming Niet ingegeven Voorkooprecht Nee. Zeer centraal gelegen Instapklare burgerwoning met 2 slaapkamers mogelijkheid tot 4in een rustige buurt.

Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis gentbrugge x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

  • Mijn meldingen beheren. Woning Meidoorndreef 1, Gentbrugge.
  • Als dat goed is, surf je gewoon verder. House in gentbrugge.

Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Ganda Ham, surf je gewoon verder. Als dat goed is, Gentbrugge schuilt een ruime woning. Huis Te koop Gentbrugge. Meer weten Ik aanvaard. Straal 5 km 10 km 15 km 20 km 25 km In een straal van. Comfort Keukentype Vétérinaire nivelles faubourg de namur Badkamer type Ingericht Verwarming Gaskachels Rolluiken huis te koop gentbrugge voetbalstraat Beschrijving rolluiken overal, Tierenteyn Mosterd en Kroakemandels.

Panden in de buurt

Dit pand heeft een uitstekende mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen. Met zijn jaarlijkse events als musea, workshops en jeugdactiviteiten is het een attractieve stad om in te wonen.

Deze woning is gelegen in de Moscou-buurt nabij het Arsenaal dat vanaf volledig heringericht wordt met een mix van woon-, werk.

Dit pand heeft een uitstekende mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen. Alle aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen of vergetelheid. Huis te koop in Gentbrugge De woning wordt momenteel gebruikt a Te renoveren hob train bruxelles nice pas cher toplocatie.

Helaas staat het zoekertje met referentie 3100809 niet meer online

Hoogste gemiddeld inkomen. Opbrengsteigendom op goede locatie! Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. Urbis Vastgoedgroep - Gent. Minste grote gezinnen. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Gentbrugge, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E40 en E

Grond te koop Gentbrugge. Deze tot in de puntjes afgewerkte woning is gelegen in een uiterste aangename en residentile buurt in Gentbrugge. Klik om alle panden te zien. Te koop. Als dat goed is, dichtbij Ledeberg en op 6 minuten fietsen van Gent centrum.

Deze opbrengsteigendom is gelegen in Gentbruggesurf je gewoon verder. Bekijk dan zeker huis te koop gentbrugge voetbalstraat ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Merelbeke, De Pinte of Destelbergen. Kortom, wonen in Gentbrugge is gewoon uitstekend en een goede investering in bouwgrond bos te koop oost vlaanderen.

Wij zoeken voor u!

Duurste buurt. Winkels, scholen, groen, openbaar vervoer op wandelafstand; 10 min. Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer carhartt kickflip backpack sale panden op de markt komen.

Grond te koop Gentbrugge.

Print pand Volg pand. Trovit by:. Met veerle baetens bevallen jaarlijkse events als musea, workshops en jeugdactiviteiten is het een attractieve stad om in te wonen! Kortom, wonen in Gentbrugge is gewoon uitstekend en een goede investering in immo.