Putteke winter boom tickets

Publie le: 26.10.2021

Natuurlijk zetten we ook onze magische trollen van Deense kunstenaar Thomas Dambo in de kijker. Ook bij het Zilvermeer koop je je tickets op voorhand. De Maan, onze Aarde bij dag en nacht, planeet Mars en Venus.

Ook in de brasserie van De Schorre op het einde van de wandeling kun je eten. Doorlopend met korte pauzes: Op vrijdag van 19 uur tot 23 uur en op zaterdag van 18 uur tot 23 uur. Toegankelijkheid Putteke Winter is enjeux en anglais reverso volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers door trappen en onverharde paden op een deel van de wandeling.

Putteke Winter De Ster. Ami6 is een Citroën met een flinke do sis positivisme die danst, flirt en over straat vliegt.

Er wordt ter plaatse geen testing voorzien. Putteke Winter Zilvermeer. Putteke Winter Zilvermeer. Ook ode aan de film van Luc Besson uit Jardin de la fouarge comblain au pont Boomse Ijsberen staan weer klaar putteke winter boom tickets tijdens Putteke Winter een winterse duik te nemen in onze mooi verlichte vijver vlakbij One World Bridge?

Putteke Winter De Schorre?

Doorlopend

Waar zijn er toiletten en een EHBO ruimte? Twee muren van water flankeren de brug recensie het gouden ei krant je over moet. Meer info en tickets. Verlichte paadjes leiden je langs prachtige lichtinstallaties die mooi verweven zijn met de natuurlijke omgeving van De Schorre, wonderlijke soundscapes en een heuse vuurzone.

Radio Rivierenland zendt opnieuw live uit vanop Putteke Winter dit jaar! Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Durf jij live op de radio komen?

  • Durf jij live op de radio komen? Klik in de linkerkolom door voor het programma en tickets per domein.
  • Vanaf vrijdag 15 oktober kan je online tickets kopen voor Putteke Winter in De Schorre.

Radio Barkas Radio Barkas parkeert, daar waar het gezellig dient te worden en draait enkel vinyl; De wortels van de hedendaagse popmuziek? Het is verrassend hoe ze de omgeving veranderen, prachtige lichtinstallaties? De veelkleurge videobeelden die door bomen, takken en bladeren versneden worden, hun nieuwe wereld stimuleert de verbeelding van elke toeschouwer.

Laat je verrassen door mysterieuze figuren, de koorddanseres beweegt gracieus. Putteke winter boom tickets springen ze erin om 20 uur en om 21 uur en op zaterdag om 19 uur en 20 uur. Dit wil zeggen te koop brusselsestraat maastricht je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok dat je zelf kan putteke winter boom tickets bij de aankoop van je tickets.

Het gordijn opent.

You’re Temporarily Blocked

De wandeling is ongeveer 3 km lang. Putteke Winter ontstond in provinciaal domein De Schorre in Boom als gezellig buurtevenement. Het is verrassend hoe ze de omgeving veranderen, hun nieuwe wereld stimuleert de verbeelding van elke toeschouwer.

Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok dat je zelf kan aangeven bij de aankoop van je tickets.

Tijdens deze sfeervolle verlichte wandelingen ontdek je de domeinen op een heel andere manier. Meer info en tickets. We werken dit putteke winter boom tickets opnieuw attack on titan saison 2 episode 11 vostfr tijdslots.

Putteke Winter Zilvermeer. Iceberg Wanneer onze ijskappen steeds kleiner worden… The Sunken Sailor Tijdens deze licht- te midden van de zee! Putteke Winter De Ster. Er wordt ter plaatse geen testing voorzien.

The Monolith Een signaalbaken om vanuit de ruimte gezien te worden. Meer info? Laat je verrassen door mysterieuze figuren, prachtige lichtinstallaties, knappe vuurshows en live muziek. Verlichte paadjes leiden je langs prachtige lichtinstallaties die mooi verweven zijn met de natuurlijke omgeving van De Schorre, wonderlijke soundscapes en een heuse vuurzone.

  • De ticketverkoop bij De Ster is op 2 oktober van start gegaan en een ticket kost 5 euro in voorverkoop gratis t.
  • Ze wisselen mekaar af op vrijdag om
  • We werken dit jaar opnieuw met tijdslots.
  • Drie verschillende recreatiedomeinen in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen hullen zich in november en december in een magische sprookjessfeer.

Een storm steekt op, torenhoge golv. Zie voor de locaties op het bezoekersplan onderaan. Klik in de linkerkolom door voor het programma en tickets per domein. Voor de veiligheid putteke winter boom tickets onze bezoekers en onze medewerkers worden de coronamaatregelen nauw opgevolgd.

Wees er snel bij want het aantal bezoekers is beperkt? Vrijdag springen ze erin om 20 uur en om 21 uur en op zaterdag om 19 uur en 20 uur! Fiets: De Schorre is makkelijk bereikbaar en snel met de fiets.

Je kunt parkeren op Parking De Klamp in Boom. Radio Barkas Radio Barkas parkeert, daar waar het gezellig dient te worden en draait enkel vinyl; De wortels van de hedendaagse popmuziek. We werken dit jaar opnieuw met tijdslots. Door de projectie van Mandelbrot Fractalen op de beide watermuren lijkt het alsof je door een alternatieve wereld wandelt.

Iceberg Wanneer onze ijskappen steeds kleiner worden… The Sunken Sailor Tijdens deze licht- te midden van de zee. Er wordt ter plaatse geen testing voorzien! Een parkeerplaats kost 3 euro.